Söndag, trött och sliten...


Uhhhh, idag är jag så trött så trött.
Igår var det fest på lodjuret, Non-Stop dans. ja det är lika flashigt som det låter. Men man får inte ha för höga förhoppningar om Idre, så är det ju tyvärr. Men snart drar iofs vintersäsingen igång igen och fjället öppnar och där är det ju party. iofs tycker jag det är rätt så segt att vara där också. samma folk hela tiden.
Men hur som, det var trevligt igår, var där och åt gooood mat först och sen kom det faktiskt mycket folk. Många man kände så kvällen flöt ju på. mia kom ut också, för första gången sen bäbbens ankomst. Det var så kul att se henne. *gosgumman*
Fulll blev jag inte, var inge riktigt sugen...
Jag är fortfarande avtrubbad sen Idre Yran, det tog på krafterna då och dagen efter var den värsta dagen i mitt liv, ja nästan i alla fall.... =)

Idag mår jag bra, jag sov till 12... *ooppps* och sen kollade jag på film och somnade vid 14 tiden igen och sen vaknade jag 16, lagade mat åt Emil. Var på shell och åt vår fina söndagsmiddag. och nu sitter jag här, han slutar 21 och då ska vi se film och bara slöa.
Sommartiden är slut idag också... Känns att klockan är mycket egentligen.

Imorgon åker jag till Älvdalen, ska på arbetsförmedlingen och fixa lite. =) Hoppas jag får som jag vill bara. Det kan nog bli riktigt, riktigt roligt det här. Men det är låååångt tills dess.
Vet inte riktigt när ajg åker uppöver igen... Men jag måste se till att prata med Team Lexö om hur det blir i vinter... *hehe*

I helgen som kommer är det halloween, det ska bli riktigt roligt!! Mormor syr och fixar som vanligt!
Hoppas jag kan bli lite mer på partyhumör då. Men kul blir det förhoppningsvis.

Hähepp, gör sej klar för att slappa i soffan innan det är dags att sova lite igen...
Bilen ska för första gången rulla en låångtur med vinterdäcken i morgon i alla fall. Men nu är det ju sommarväg igen. Men det aknske är tur att de sitter på nu.
Måste beställa fälgar, men jag måste komma överens med pappa om att han vill ha mina som jag har nu... *haha* Och sen ska man ju till Ferrita i vinter förhoppningsvis... 50 laxar går väl allt på, totalt... *burr* Det är inga billiga leksaker...





Min underbara trotjänare. =)


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag snokat runt på olika bloggar ett tag och har nu bestämt att jag ska prova på det här ett tag...
Får väl se vart det bär av. Lusten att skriva dagbok på lunar har svalnat, men ändå vill man ju uttrycka sej någonstans. Cyberrymden är stooor och jag snor nu ett till litet hörn av den. =)

Snart är det november och i Idre, där jag förtillfället är, ligger det ca 3 dm snö på backen. Snön kom bara så där, helt plötsligt i lördags... *burr* Jag tycker inte om vintern.
Arbetslös är jag också för tillfället... Planer på något alldeles nytt är på G. Vi får se vart vi hamnar.

Nej, nåt mer seriöst en annan dag kanske. Nu ska jag planer lite för mitt liv och framtid.

*godnatt*