En ledig söndag.

Ahhh, jag är kvar hemma på bynn, en söndag. Och jag har ingenting att göra, iofs har jag ju sovit halva dagen nu.
Jobbade uppe i Åsen igår, det gick ju kanonbra så klart, inga problemas. Var väl hemma vid 3-tiden inatt.
Och sov till 12.30.... *hehe* Inte likt mej, men skönt var det.

Mitt liv är ganska inrutat annars, det har inte hänt så mycket de senaste dagarna.
Ibland får jag panik för mina planer och ibland känns det så rätt... Men jag tror det är rätt. Det kommer att bli kul. Roligaste är att alla är så positiva till mina planer.
Hmmm kanske ska sätta mej och planera lite...
Måste packa ur bilen, en massa grejor som jag tagit med från Idre.

Just det, var ju ute och blev full i fredags. Tanken var att sitta hemma och kolla på film när Emil slutat, men jag var så spritsugen så vi bjöd ner Jerry som var hundvakt på en liten fest. Drog till älgen sen och där var det full fart faktiskt. Riktigt roligt.
Var knappt dålig på lördagen, så det var ju alldeles perfekt.

Hmmm.... Nej usch. Jag måste hitta på nåt.


Ut med hundarna...

Japp, jag är på väg ut en sväng med vilddjuren.
Sen ska jag nog träffa Sandra en sväng.
Har varit på caféet idag, men imorgon ska jag på massa möten så då blir det att åka till Idre så fort jag blir klar med det. Upp och hämta lite grejor, för nu är det ju så bra att jag flyttar ner på sytvägen igen.
Kommer inte att ha det lika stort som förut, eftersom mamma har occuperat ett kontor där, men, men... Så länge jag har en stor säng och tillgång till internet så är det ju helt okejjas... =)

Nej, jag måste ut med dom nu.

Mässa och besvär...

Idag följde jag med Malin till Mora på mässan, dahlbergsmässan.
Det fanns väl inte så mycket att se utom det man redan visste om att det fanns. Men hur som helst så hittade vi två spännade likörer som blir ett måste efter nyår ju... =)
Praktiken går i överigt bra, det är helt okej att vara där och strula på, på dagarna.

Emil är i Idre och vi ska väl försöka vänja oss vid den här situationen, men jag vet inte hur det ska fungera.... Man är ju sååå van att ses så ofta. Vi får se vad som händer.

Jaha, och Edis fick inte bilsportjobbet.... Jag var nästan helt säker på det... Men iofs, han har ju det så bra redan.... Edis är en vän, som ingen annan än jag vet vem det där, inte i Älvdalen i alla fall.
Nej det är ingen låtsasvän, men en bra vän...

Bilsportmässan är snart, dit vill jag, jag vill, jag vill!!!!
Och träffa Micke och planera sommaren och våran kommande USA-tripp.... *haha* Drömma kan man ju...

Jag blir ju kvar i Älvdalen forever nu ju.... Nej det gör jag inte... Men ett tag i alla fall.

Annars är livet ganska sugigt... Jag har liksom ingen energi...

Hmmm jag har en önskelista snart.... Men jag får nog inga julklappar för jag vill bara ha dyra saker...
Bläää...



Nej nu ska jag gå och dö eller nåt...

Min första dag på café Mannah

Idag började praktiken, det gick ju så klart bra. Inga problemes ju.
Bakade lite och fixade lite allmänt bara.
Är hemma i Älvdalen och jag måste ju säga att det känns ganska tomt utan Emil, men det kommer väl att vara så nu i början.
Trött som tusan är jag, och arg på min familj. Varför blir jag behandlad som en jävla nobody.
Jag ställer ju upp på allt och får ingenting... *suck*

Jag vill bort, bort från allt.

Åker till Idre med lite grejor i morgonkväll, har ju inga kläder med mej hit.
Meningen var att jag skulle hem igår, men *hehe* Jag var lite väl bakfull ju. Var hur seeeeeeg som helst precis hela dagen.
Gjorde inte många knop precis, men Emil var ännu mer bakfull..... *moahaha*

Hotellet och Halloween var helt okej faktiskt. Jag hade kul, men deras upplägg håller verkligen på att dö ut. Får ta tag i det till nästa år, på ett eller annat sätt... =)

Nej nu ska jag dö eller nåt....

Halloween!!

Jihooo, idag är det Halloween och jag har precis duchsat, ska väl snart börja bestyra med utsyrseln till kvällen. Lovar att knäppa nåt kort i alla fall. =)

Annars är jag lite trött, men det blir nog ändring på det!
Skriver i morgon istället... eller nåt....

Onsdag...

Idag är det onsdag, eller lilllördag i vissa kretsar. Det är inte riktigt så att amn går ut och tar en öl efter jobbet här uppe i Idre precis...Så en onsdag är som vilken annan onsdag som helst.
Idag har det varit fiiiinväder och varmt. Ja det är ju 2 november men snön är borta, vädret är underbart och man undrar lite var världen är på väg... Om två månader ska det ju vara julafton och den ska vara vit och kall. Iofs var det många år den julafton var riktigt vit och riktigt kall för den delen också. Jag ska inte säga något, för vädret hinner nog ändra sej många gånger innan dess...

I helgen är det halloween som sagt, jag längtar lite,,, Förberedelserna är ju så gott som klara för en gångs skull. Inte dåligt, men så har man en supermormor som fixar med alla konstigheter man kommer med... =) Åker neröver på fredag.

Idag var jag uppe på Idre Fjäll och pratade med Mia, Team Lexö. Jag berättade att jag inte skulle komma tillbaka i vinter, det blev dom inte så lyckliga över. Inte jag heller för den delen. Kändes ganska tungt att ta alla saker och lämna nycklar osv. Men ändå, jag tror att mina nya planer kan bli ganska bra, och jag hoppas det om inte annat.
Jobba mycket, det vet jag hur man gör och jag trivs med det.
Men det är alltid roligast att jobba för egen vinning.

Ska snart bege med till Shell och säga hej till Emil och växla till meej några tior så jag kan sola. Skönt! Blir väl en film ikväll akn jag tro. Imorgon ska jag sätta mej med lite papper och planera vidare. =)
Mycket pappersjobb framför mej... *pust*

Jag saknar verkligen Lisa. Vilken fuskis som åker till Thailand snart. jag vill också ha lite sol och värme... Men jag får stanna här jag... Men med lite tur så kanske jag akn få henne att komma till Älvdalen sen.... Underbart!!


Nu är det dags att surfa vidare....